Finnish Doodle ry - kasvattajat


PENTUPERHEILLE PENNUSTA :

1. Tutustu alkuperäisrotujen luonteeseen, käyttötarkoitukseen, turkinhoitoon ja terveystilanteeseen.

2. Mieti, mit√§ haluat koiralta, kuinka paljon sinulla tai perheell√§si on aikaa lenkkeill√§, aktivoida ja kouluttaa koiraa. Onko toiveissasi enemm√§n seurakoira, aktiivinen kaveri arkeen vai kumppani ty√∂h√∂n. Millaisia ominaisuuksia toivot koiralta: koko, turkki, sukupuoli ja aktiivisuus.

3. Kun olet löytänyt mielestäsi itsellesi sopivan risteytyksen, ole rohkeasti yhteydessä kasvattajiimme. Facebookissa on myös ryhmiä, joista voi kysellä kokemuksia ja seurata erilaisten risteytysten touhua ja elämää. Katso lisää täältä

PENTUPERHEILLE KASVATTAJASTA:

1. Tarkista, että kasvattaja on Finnish Doodle Ry:n listalla. Me seulomme kasvattajamme ja pidämme yhteyttä kasvattajiemme kesken edistääkseemme risteytyskasvatusta Suomessa.

2. Huomioi, ett√§ saat kasvattajalta tietoa alkuper√§isrotujen terveydest√§, tietoa pentueen is√§st√§ ja em√§st√§ sek√§ tietoa kyseisest√§ risteytyksest√§. 

3. Varmista, ett√§ saat mukaasi vanhempien terveystutkimukset (alkuper√§isrotujen PEVISA:n tai rotuyhdistyksen suositusten mukaan), sek√§ sukutaulun kirjallisena. 

4. Huomioi, että kasvattajamme tekevät tätä jokainen omalla persoonallaan, kokemuksellaan ja ammattitaidollaan. Suosittelemme hankkimaan pennun kasvattajalta, johon itse olet henkilökohtaisesti tyytyväinen ja jonka kasvatustavan ja -filosofian takana voit myös itse seistä.

4. Mikäli sinulla on huomautettavaa listallamme olevan kasvattajan toiminnasta, laitathan meille emailia: finnishdoodle.ry@gmail.com

5. Kiitämme ruusuista ja risuista! Kehitämme toimintaamme teiltä saadun palautteen pohjalta!

FINNISH DOODLE RY
Kuvat: Iinameri Koivusaari
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!