PENTULISTA

Oletko etsimässä omaa doodlea? Ehkäpä nyt onnisti! Tältä sivulta löydät Finnish Doodle ry -kasvattajien vapaat labradoodle, goldendoodle, doubledoodle, schnoodle ja cavapoo -pentueet! Kasvattajamme palvelevat sinua mielellään ja vastaavat vaativiinkin kysymyksiin laadukkaasta kasvatuksesta.

Pentujen hinnat määräytyvät yksilöllisesti jokaisen pentueen mukaan. Laadukkaasti ja harkitusti kasvatetut roturisteytys pennut ovat samaa hintaluokkaa rotupuhtaiden koirien kanssa. Tarkemmat hinnat saat kyseisen pentueen kasvattajalta. Kysy rohkeasti lisää omalta Finnish Doodle ry -kasvattajaltasi! Kasvattajat

Doodle pentue

Hurmaavia mini ja medium Doodle pentuja odotellaan kesälle 2024 Toczkanafanga kenneliin.

Lis√§tietoja saa kysym√§ll√§ s√§hk√∂postitse: labradoodelit@gmail.com 

Lue lisää nettisivuiltamme ja seuraa ilmoittelua myös siellä:

https://www.toczkanafangafinnishdogs.com/pentuja

--------------------------------------

Cavapoo narttupentu 6kk

Pönden Kultu Kimallus, "Kultu"
Cavapoo F2
Synt. 28.12.2023
Cremen värinen, sileä turkkinen cavapoo narttu etsii kotia suoraan kasvattajalta. Tarkoitus oli jättää Kultu mahdolliseksi jalostuskoiraksi, mutta neidolla alapurenta. Kasvanut täällä synnyinkodissa ja on todella vauhdikas ja kuuliainen typykkä. Molemmat vanhemmat ensimmäisenpolven cavapoo (F1) eli Kultu itse F2. Hakein mielin odottelen yhteydenottoasi, jos haluat ulkomuodoltaan cava tyyppisen ("mini kultsun"), niin soitellaan ja tervetuloa katsomaan nähtävillä myös emä ja emäntä.

P√∂nden cavapoot fb 

https://www.facebook.com/profile.php?id=61553934969468

t.Virpi Pöndeltä
puh: 041 7128966

KultuPENTULISTA

FINNISH DOODLE RY
Kuvat: Iinameri Koivusaari
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!